Nama:

Mesej:


15/02/17 @ 4:01:44
Alamat IP=203.82.79.201
Nama:yusop admin.
Mesej: web interaktif ini digunakan oleh guru dan murid sek-sek seluruh Malaysia, Brunei Singapura, Indonesia dan Thailand..... jadi tunjukkan yg murid2 dari malaysia berbudi bahasa. harap jangan muat naik status2 yg menunjukkan kelemaham kita sendiri. memalukan. Harap cikgu2 boleh memantau aktiviti murid masing bila berada dalam website ini.
15/02/17 @ 3:57:05
Alamat IP=203.82.79.201
Nama:yusop addmin
Mesej: kpd safwan dan tarmizi........ diharapkan menggunakan media ini secara berakhlak mulia. semoga allah memberi petunjuk.
14/02/17 @ 10:25:35
Alamat IP=115.132.162.66
Nama:Douglas
Mesej: tq atas perkongsian.
2/02/17 @ 4:45:20
Alamat IP=203.106.159.106
Nama:ahmad AR
Mesej: sangat bermanfaat
10/01/17 @ 8:29:59
Alamat IP=46.161.9.36
Nama:QyoRDyYsYihaGOxbK
Mesej: eSixRwYy
19/12/16 @ 12:06:08
Alamat IP=123.136.106.236
Nama:yyusop
Mesej: ccgu faridah..........sila viiralkan webbsitee nii..
17/11/16 @ 8:34:05
Alamat IP=14.1.193.85
Nama:faridah
Mesej: boleh kongsi bahan tak ?
11/11/16 @ 6:43:52
Alamat IP=115.164.86.0
Nama:wani
Mesej: hai korang buat apa tu
11/11/16 @ 6:43:40
Alamat IP=115.164.86.0
Nama:wani
Mesej: hai korang buat apa tu
19/10/16 @ 1:11:11
Alamat IP=14.1.193.177
Nama:hafiz
Mesej: hai korang
19/10/16 @ 1:10:46
Alamat IP=14.1.193.177
Nama:umar
Mesej: hai semua
18/10/16 @ 10:43:07
Alamat IP=123.136.106.146
Nama:yusop
Mesej: cikgu shikin......lat kvkvkv tak ada dlm web ni tapi offline ada......nanti saya buat....insyaallah.
11/10/16 @ 11:30:18
Alamat IP=14.1.193.95
Nama:shikin
Mesej: cikgu, latihan untuk kvkvkv tiada?
5/10/16 @ 12:45:58
Alamat IP=14.1.193.176
Nama:SYAFIZAH
Mesej: HURMMMM
5/10/16 @ 12:45:33
Alamat IP=14.1.193.176
Nama:AHSANUL
Mesej: HURMM AKU RINDUNYE MKWE AKU KT KL TUH
18/08/16 @ 1:25:15
Alamat IP=14.1.193.87
Nama:bunga citra lestari
Mesej: moning ya pada sumuanya ,kalian shat nggak lama jugak kita nggak ketemu,baru kini kita ketemu ,saya ingin mengucapkn ribuan makasih sama ibu dan bapa guru yg udah mengajarku slama ini
18/08/16 @ 1:19:59
Alamat IP=14.1.193.87
Nama:mieyza
Mesej: hai, semua apa kabar ,sihat x
17/08/16 @ 8:41:07
Alamat IP=14.1.193.99
Nama:dzulfadhil
Mesej: orang
17/08/16 @ 8:40:25
Alamat IP=14.1.193.99
Nama:syabil
Mesej: nabila ko pandai huruf fb ke
>>
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50]